Βάφτιση στο Congo Palace


Ένα παραμυθένιο σκηνικό για την πρώτη επίσημη ημέρα της ζωής του

Η πρώτη επίσημη ημέρα της ζωής του παιδιού σας, η ημέρα της βάπτισής του, η ημέρα που πρωταγωνιστεί και δέχεται τις ευχές όλων, αξίζει έναν φιλόξενο και φωτεινό χώρο, έναν χώρο δεξίωσης βάπτισης που θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για τις μοναδικές στιγμές ευτυχίας που θα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Συζητήστε μαζί μας ό,τι ονειρεύεστε για αυτή την όμορφη στιγμή. Τα χρώματα που θέλετε να κυριαρχούν στον χώρο, τις υφές, τα υφάσματα, τα διακοσμητικά, τα λουλούδια… Δώστε μας την άδεια να στηριχθούμε στις επιθυμίες σας και να διαμορφώσουμε έναν «παιδικό» χώρο, ένα ζωντανό παραμύθι, στο οποίο θα ξετυλιχθούν στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Επιλέξτε την αίθουσα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σας και τολμήστε τη δεξίωση της βάπτισης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή και του σούρουπου. Γιατί στις αίθουσες δεξιώσεων του Congo Palace, το φως της ημέρας εισβάλλει στο εσωτερικό τους μέσα από τα μεγάλα εντυπωσιακά ανοίγματα, ενώ τα απογεύματα αφήνει τη ζωή της παραθαλάσσιας Γλυφάδας και τον περίφημο αττικό ουρανό να προσθέσει ένα ακόμη «ζωντανό» σκηνικό σε αυτό που ετοιμάστηκε για εσάς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το Congo Palace στην κοσμοπολίτικη Γλυφάδα, γνωρίζει όλα τα μυστικά μίας επιτυχημένης οργάνωσης βάπτισης και τα μοιράζεται μαζί σας: Ρωτήστε μας για τους συνεργάτες μας –ειδικούς στη δημιουργική απασχόληση και στην ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και για τους συνεργαζόμενους DJs που γνωρίζουν πώς να ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς. Οι προτάσεις μας θα σας διευκολύνουν να οργανώσετε εύκολα και με εξασφαλισμένη επιτυχία τη δεξίωση της βάπτισης που επιθυμείτε.

Δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες δεξίωσης βάπτισης:

  • Ποτά καλωσορίσματος για όλους τους καλεσμένους σας.
  • Ελεύθερη κατανάλωση ποτών –κόκκινο κρασί, λευκό και μπύρα (επιλογή από 2 ετικέτες) –και αναψυκτικών.
  • Η τούρτα της βάπτισης και ένα μπουκάλι Σαμπάνια για την κοπή της τούρτας
  • Δωμάτιο για τις «ανάγκες» του παιδιού σας για όλες τις ώρες της δεξίωσης.
  • Το βιβλίο των ευχών

*Στις τιμές έχει υπολογιστεί Φ.Π.Α.