Η Γλυφάδα, το πιο κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο προάστιο της Αττικής, βρέχεται από τη θάλασσα του Σαρωνικού και εκτείνεται έως και το βουνό του Υμηττού. Χαρακτηρίζεται από την έντονη ζωή της, από το πρωί έως και αργά το βράδυ. Τα εμπορικά της καταστήματα συναγωνίζονται επάξια σε αισθητική και ποικιλία αυτά του κέντρου της Αθήνας, προσφέροντας όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει κανείς.

Η θέση της, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στην πρωτεύουσα –μόλις 15χλμ. από το κέντρο της Αθήνας –και σε απόσταση 19χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος και 18χλμ. από το κομβικό λιμάνι του Πειραιά καθώς και η ποικιλία των μεταφορικών μέσων –ταξί, λεωφορείο, τραμ –δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη της να μετακινηθεί με ευκολία, να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα, να βρεθεί σύντομα σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και να περιηγηθεί στα καταστήματα.

Από το πρωί έως το βράδυ, τα δεκάδες εντυπωσιακά καφέ, πάντα γεμάτα με κόσμο, τα εστιατόρια με δημοφιλείς αντιπροσωπευτικές κουζίνες και τα δεκάδες μπαρ και κλαμπ, την καθιστούν ιδανικό προορισμό για ταξίδια αναψυχής αλλά και για επαγγελματικούς σκοπούς.