Δεξίωση γάμου στο Congo Palace


Κρατάμε τα κλειδιά της επιτυχίας της δεξίωσης του γάμου σας

Η ποικιλία των διαθέσιμων χώρων μας σε μέγεθος και αριθμό επισκεπτών, η μοναδική πρωτοτυπία του φυσικού φωτισμού σε όλους μας τους χώρους εκδηλώσεων στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου μας, ο υπέροχα χαλαρωτικός χώρος της πισίνας, συναντούν το προσωπικό μας, όλοι έμπειροι επαγγελματίες με γνώση και εγγενή ευγένεια, και συμπληρώνονται από τον πλήρη εξοπλισμό. Το αποτέλεσμα; Μία δεξίωση γάμου στην Αθήνα που σας ταξιδεύει, σας αφήνει να ονειρευτείτε ανεμπόδιστα, σας επιτρέπει να αφεθείτε στην απόλαυση, σας προσφέρει την πιο φιλόξενη αγκαλιά για την πρώτη μέρα της κοινής σας ζωής.

Η ευρύχωρη αλλά και cozy Kinshasa, με την εικόνα του γαλάζιου της πισίνας να προσδίδει νότες ευζωίας στο εσωτερικό της, η εξωτική Boyoma Falls, σε αφρικάνικο στυλ διακοσμημένη σε προσωπικό ύφος, η κομψή Mueru με τον μεγάλο εξώστη, αποτελούν τρεις από τις ιδανικότερες επιλογές εσωτερικού χώρου γαμήλιων δεξιώσεων στην Αθήνα, ενώ ο εξωτερικός χώρος της πισίνας ολοκληρώνει τις επιλογές σας τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την αίθουσα που σας ταιριάζει και θα σας παρουσιάσει τα μενού και τις δυνατότητες συνδυασμών γεύσεων. Θα σας ξεναγήσει στις διακοσμητικές επιλογές, θα σας προτείνει DJs - πολύτιμους για τη συμβολή τους στη μουσική επένδυση της βραδιάς αλλά και ειδικούς για τη δημιουργική απασχόληση των μικρών προσκεκλημένων σας. Μαζί θα οδηγηθείτε με ασφάλεια στις επιλογές που ταιριάζουν ιδανικά στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιλογή του χώρου, της διακόσμησης και του μενού, η ομάδα των δεξιώσεων γάμου αναλαμβάνει δράση ώστε να είναι όλα έτοιμα, όπως τα ονειρευτήκατε, την ημέρα της «γιορτής»

Δωρεάν προσφερόμενες υπηρεσίες γαμήλιας δεξίωσης:

  • Ποτά καλωσορίσματος για όλους τους καλεσμένους σας.
  • Ελεύθερη κατανάλωση ποτών –κόκκινο κρασί, λευκό και μπύρα (επιλογή από 2 ετικέτες) –και αναψυκτικών.
  • Γαμήλια τούρτα και ένα μπουκάλι Σαμπάνια για την κοπή της τούρτας.
  • Διανυκτέρευση στη γαμήλια σουίτα με σαμπάνια.
  • Πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου.
  • Το βιβλίο των ευχών.
  • Ένα χρόνο μετά, στην πρώτη επέτειο του γάμου σας, διαμονή σε executive δωμάτιο του ξενοδοχείου με κρασί και φρούτα της εποχής.

*Στις τιμές έχει υπολογιστεί Φ.Π.Α.